Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی از مجموع ۵۵ طرح پژوهش، فناوری و فن‌بازار خراسان رضوی، ۲۲ عنوان طرح در کمیته تصمیم‌گیری ستاد هفته پژوهش برگزیده شد که این مجموعه در حضور معاون استاندار و رؤسای دانشگاه فردوسی مشهد، پارک علم و فناوری خراسان رضوی و سایر دانشگاه‌ها ارائه شد.

مهندس ایمان شریعتی در گفت‌وگو با ایسنا در حاشیه مراسم افتتاحیه و رونمایی نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار خراسان رضوی در خصوص فرایند برگزاری این مراسم، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا نمایشگاه هفته پژوش و فناوری خراسان رضوی به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولات و دستاوردهای شرکت‌های فناور دانش بنیان و پژوهشگران از مجموعه دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان در قالب یک وب سایت در دسترس بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: مطابق روال هر ساله مجموعه‌ای از دستاوردها که شاخص‌های ویژه‌ای دارند در افتتاحیه نمایشگاه رونمایی می‌شود. در سال جاری با توجه به این که امکان برگزاری افتتاحیه رونمایی از دستاوردها به صورت حضوری فراهم نبود، به صورت مجازی این مراسم برگزار شد.

شریعتی خاطر نشان کرد: از مجموع ۵۵ طرحی که به ستاد تصمیم‌گیری هفته پژوهش رسیده، ۲۲ عنوان طرح برگزیده شد که این مجموعه در حضور معاون استاندار و رؤسای دانشگاه فردوسی مشهد، پارک علم و فناوری خراسان رضوی و سایر دانشگاه‌ها ارائه شد.

۲۲ عنوان و طراح دستاوردهای برگزیده پژوهش، فناوری و فن‌بازار خراسان رضوی در هفته پژوهش شامل:

۱-    دستگاه ضد عفونی اجسام بر پایه energetic vaporzation؛ دکتر علی اسماعیلی از دانشگاه فردوسی مشهد
۲-    توسعه سامانه هوشمند کنترل قوانین مرتبط با توان یابان در پروژه های ساختمانی؛ دکتر مجتبی مغربی از دانشگاه فردوسی مشهد
۳-    سیستم پایش و مراقبت هوشمند سلامت از راه دور؛ دکتر بهشید بهکمال از دانشگاه فردوسی مشهد
۴-    بهره‌برداری از خط صنعتی میکرونایزر فلیکر (فرآوری دانه‌های خوراکی با استفاده از پرتوی مادون قرمز)؛ دکتر وحیده حیدریان از دانشگاه فردوسی مشهد
۵-    ونتیلاتور؛ دکتر شورورزی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۶-    ایستگاه پزشکی از راه دور سطح ۱؛ شتاب‌دهنده متاسل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۷-    کپسول مکمل گانودرما / کپسول مکمل زعفران، دکتر عامری از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۸-    پروب حجم سنجی نوری / پروب پالس محیطی/ پروب تنفسی/  قابل اتصال به سیستم پاورلب؛ دکتر نوبخت از دانشگاه آزاد مشهد
۹-    آمینو اسید گرید صنعتی؛ دکتر نوبخت از دانشگاه آزاد مشهد
۱۰-    اپلیکیشن اردبیت (اعتبار و سرمایه دیجیتال)؛ دکتر نوبخت از دانشگاه آزاد مشهد
۱۱-    سیستم اعلام ده کد اضطراری بیمارستان؛ دکتر نوبخت از دانشگاه آزاد مشهد
۱۲-    دستگاه تصفیه هوای تنفسی بافشار مثبت برای کادر پزشکی؛ دکتر نوبخت از دانشگاه آزاد مشهد
۱۳-    جت پلاسما با فناوری میدان مغناطیسی؛ دکتر قاسم صادقی بجستانی، دکتر رضا عارف نژاد و مهندس امید نصرتی بیابانکی از دانشگاه امام رضا (ع)
۱۴-    دستگاه ضد عفونی پلاسما برای تجهیزات تنفسی؛ دکتر قاسم صادقی بجستانی، دکتر رضا عارف نژاد و مهندس امید نصرتی بیابانکی از دانشگاه امام رضا (ع)
۱۵-    محلول ضدعفونی کننده خوراکی میوه و سبزی؛ شرکت گوهر اکسیر پاژ توس از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
۱۶-    دانش فنی تولید الکل از پسماند مواد غذایی با روش‌های اصلاح شده؛  از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
۱۷-    کیت تست تشخیص سریع ویروس کرونا؛ دکتر طاهره روحانی از دانشگاه صنعتی قوچان
۱۸-    دستگاه نشانه گر پیگ (دستگاه هوشمند برای تشخیص عبور پیک از لوله با قابلیت ثبت زمان عبور و اطلاعات ناشی از عبور پیگ)؛ محمدرضا عابدینی از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
۱۹-    چسب دو جزئی اپولاک ۶۱۰۰  جهت تعمیرات و نوسازی انواع ماشین‌آلات و تجهیزات و چسباندن انواع قطعات فلزی و یا ترمیم آن‌ها؛ احسان شجاعی از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
۲۰-    شبکه سازی - توسعه مهارتها و هم افزایی بین فعالین ارزهای دیجیتال؛ سید محمدعلی دبیری از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
۲۱-    دستگاه ضدعفونی کننده نانو ویو؛ دکتر ثانوی از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
۲۲-    دستگاه ضدعفونی کننده سطوح و محیط بخار آب اکسیژنه پلاسمایی؛ دکتر داوودی از پارک علم و فناوری خراسان رضوی

است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پژوهش هفته پژوهش پارک علم و فناوری خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • ۹۷ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد توقیف شد
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است